Bedrijfsworkshop

30-04-2022

Hoe leuk is het om met elkaar een groot doek te schilderen...? 
Er bestaat geen zwakste schakel in dit proces. De mensen komen zonder dat ze weten wat ze precies gaan doen. Het resultaat wanneer alle individueel geschilderde paneeltjes bij elkaar worden gevoegd is magisch! "Samen" wordt hier helemaal uitgedrukt.

Het jonge technische bedrijf Dyanix kwam afgelopen donderdag met een groep Duitse, Nederlandse en Engelse werknemers bij The Work-Shop in Houten bij elkaar om een door mij vooraf uitgewerkt ontwerp te gaan schilderen. Iedereen zoekt een stukje van een voor hen nog onbekende voorstelling uit en gaat daarmee aan de slag op een paneeltje, waarop ik met potlood de contouren van de voorstelling aangegeven heb.
Het is prachtig om te zien hoe verschillend mensen aan het schilderen zijn! Ik ben geen psycholoog, maar je zou er een hele studie aan kunnen wijden wat er in de groep en individueel ontstaat...

En dan het eindresultaat, bereikt in een paar uur tijd:

Enkele sfeerimpressies van vooraf en tijdens het werk:

              

   

(Een verwijzing naar) het logo van het bedrijf is verwerkt in het ontwerp.

Hier zie je de ware grootte van het eindresultaat:

In het ontwerp is er rekening mee gehouden dat de helft van het paneel naar Duitsland zal gaan en de andere helft in Nederland komt te hangen. Beide delen blijven op afstand echter wel naar elkaar verwijzen door deze indeling:

Als u geïnteresseerd bent in mogelijkheden, neem contact op met mij of met Marja Macville van The Work-Shop.

Nederlands Deutsch English
website maken